Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áruházak-Üzletek - Budapest 10. ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Áruházak-Üzletek - Budapest 10. ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Áruházak-Üzletek - Budapest 10. ker.
Keresés
Találatok száma - 6 db
Tengerszem

Tengerszem

Ha megtetszik valamelyik termék, a belerakom a kosárba ikonra kattintva kosaradba teheted. (Természetesen bármikor el is távolíthatod onnan). Ügyfélszolgálatos munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot, hogy egyeztesse a rendelési tételeket, fizetési módot és a kiszállítás paramétereit. Amennyiben nincs az adott termék(ek)ből elegendő mennyiség raktáron, előrendelést tudunk felvenni. A beszállítóinkkal való folyamatos kapcsolat révén ilyenkor rövid idő alatt tudunk szállítási időt és árat mondani.

Szerszámok Háza Szerszámáruház

Szerszámok Háza Szerszámáruház

Extol Craft, Extol Prémium, Fortum szerszám és szerszámgép, Heron áramfejlesztő, és szivattyú. Bosch, Makita, Stihl, Viking, Steinel, Virutex szerszámgép, King Tony, Kito kéziszerszám. Több mint 4000 termék a webáruházban, és több száz termék akcióban. Üzletünk a Szerszám Világ mintaboltja. A honlapon megrendelt terméket átveheti az áruházunkban is, és eladóinktól részletes termékismertetést, szaktanácsadást is kaphat. Az üzletben bankkártyával is vásárolhat!

Stáb parketta

Stáb parketta

Laminált padló, akciós parketta, laminált parketta a Stáb Parkett -től: közel 20 éves múlttal, a legismertebb minőségi parketta márkák hazai forgalmazójaként a parketta piac legjobb áraival büszkélkedhetünk. Vállalkozásunk 1992-ben alakult és jelenleg is változatlan formában működik, 100 %-os családi tulajdonban. A tulajdonosi kör szerencsésen ötvöződik a több mint 30 éves szakmai gyakorlat által szerzett tapasztalatnak, és a piacgazdaság törvényeinek megfelelő modern és fiatalos lendületnek köszönhetően, melyet a család idősebb illetve fiatalabb generációja biztosít. Ez a vállalkozás sikeres múltjának, jelenén titka, ami egyben jövőjének is záloga.

Mobiltelefon szaküzlet

Mobiltelefon szaküzlet

Válassza ki a GSM Takács mobiltelefon webáruház széleskörű kínálata közt Apple termékét, kártyafüggetlen mobiltelefonját, ha pedig igényt tart rá, akár személyesen is átveheti azt a budapesti Árkád üzletházban lévő boltunkban. A GSM Takács webshopban autós mobil tartók és memóriakártya és bluetooth eszközök, Apple Iphone mobilok kiegészítőkkel illetve a vásárlását megtámogató kedves vevőszolgálat szolgálja ki Önt éjjel nappal. A webáruház temrékoldalaira jellemző a mobiltelefon elérhetőségi és garanciális táblázat, a raktárkészletről elérhető készülékek nagy száma és a rengeteg termék keresési opció.

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Barkácsáruház | Hazakaruhaza.hu

Barkácsáruház | Hazakaruhaza.hu

Barkácsáruház, mely ajtók, bejárati ajtók, ablakok, barkácscikkek, nyílászárók forgalmazásával, szerszámok, szerszámgépek értékesítésével foglalkozik. Barkácsáruházunkban lapszabászat is működik. Fa, alumínium műanyag nyílászárók készítése és forgalmazása, lapszabászat, szerszámok értékesítése, barkácsáruház Budapesten.

Tuti menü