Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó - Motor - Budapest 10.ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Autó - Motor - Budapest 10.ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Autó - Motor - Budapest 10.ker.
Keresés
Találatok száma - 10 db
Peugeot Sárkány

Peugeot Sárkány

Cégcsoportunk első kereskedése, Centrál Autó Kft. néven 1996 októberében nyílt meg Budapesten, a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél. Cégtulajdonosunk, Dr. Kádár Tibor elsődleges célja az volt, hogy a magyar piacon méltó képviseletet nyújtson, a design és innováció terén kimagasló eredményeket elérő Peugeot márkának. Az igen magas műszaki minőséget képviselő járműveket előállító gyárat - filozófiájának megfelelően - európai színvonalon képviseltük már az induláskor. A Peugeot tulajdonosok folyamatosan bővülő vevőkörének magas fokon történő kiszolgálását célozta a műszakilag és technikailag is kiválóan felszerelt, építészetileg is különleges megoldásokat felvonultató új autószalon, a Lágymányosi-híd pesti hídfőjénél.

Pegazus autófényezés

Pegazus autófényezés

Az autó teljes javítását egy helyen végezzük: az autójavítást és a karosszériamunkákat is, így Önnek nem kell minden fázisra új helyre vinnie gépkocsiját. A szervizünkben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelő, illetve karosszérialakatos munkatársak dolgoznak, minőségi munkájuk után rögtön el tudjuk kezdeni az autó fényezését.

Makrai motor

Makrai motor

A Makrai Motor Gépműhelyt 1942-ben Makrai Károly alapította. Szerszámgépek gyártásával és motorfelújítással foglalkoztak. A műhelyt később három fia irányítására bízta, akik folytatták az alapító apa által elkezdett tervek megvalósítását. Fordulópont volt az 1990-es évek eleje, amikor az autópark változásával egyre több nyugati típusú motor felújítására keletkezett igény. A fennmaradáshoz fejlődni kellett technológiában, és a jó minőségű alkatrészek beszerzéséhez megfelelő partner-kapcsolatokat kellett kiépíteni. 1995-től az unoka, Ifj. Makrai László irányítása alatt működik a tradicionális gépműhely, megőrizve a hagyományokat, ugyanakkor fejlesztve a gépparkot a mai kor technológiai követelményeihez, valamint a szolgáltatás kiszélesítéséhez. Mára 4 részlegben - motorfelújító, hengerfej felújító, autószerviz, alkatrészüzlet, - szakképzett munkaerővel teszünk eleget az egyre növekvő igényeknek.

Luxus limuzinbérlés

Luxus limuzinbérlés

Limuzin bérlés az Ön szolgálatára! Luxuslimuzin kölcsönzés sofőrrel, minden igényt kielégítő, Lincoln és Cadillac álomautók alkotta limuzin flottánkból, hogy egy Önnek fontos esemény, esküvő, lánykérés, eljegyzés, lánybúcsú, születésnap, házassági évforduló,szalagavató, ballagás, családi rendezvények, keresztelő, vagy egy Valentin napi randevú még emlékezetesebb legyen!

Gyerek autós suli

Gyerek autós suli

Egy életre szóló játék! A Forma 1/2 Gyerek Autós Suli Magyarországon elsőként tűzte ki célul, hogy a 6 évesnél 'idősebb' kicsik a valódi körülményekhez hasonlóan egy képzelt közúti forgalomban tanuljanak autót vezetni és ismerkedjenek a közlekedési szabályokkal, helyzetekkel. Hisszük, hogy a Forma 1/2 Gyerek Autós Suli által indított kezdeményezés eredményeként a résztvevő kis tanítványokat, mikor elérik az igazi jogosítvány megszerzésének idejét, a szülők már sokkal nagyobb nyugalommal indítják majd el az első közös és önálló autós út megtételére. Erre garancia a közlekedési szakemberek és gyermekpszichológusok által kitalált és Európa számos országában már kipróbált és bevált játékos rendszer. A Prokar cég,- több éves fejlesztőmunkája alapján, erre a célra speciálisan kialakított elektromos autóit, a gyerekek mint életük első autóját sosem felejtik el.

Gumi ambulancia

Gumi ambulancia

Mobil gumi szerviz - a helyszínen javítunk, cserélünk Szolgáltatásainkat a tőlünk megszokott minőségben és szakértelemmel biztosítjuk a speciálisan erre a célra kialakított Mobil Gumi szervízautónk az Ön által megadott helyszínen. Vállalni tudunk cége telephelyén, az Ön háza előtt vagy akár lakótelepeken is helyszíni javítást, melynek költségei nem többek, mint ha Ön jönne be szervizünkbe. Kiszállásunk díja személyautóra 4000 Ft, de ha a helyszínen 2 vagy több autó komplett átszerelésénél, javításánál úgy ettől a plusz költségtől is eltekintünk.Cégeknek hétvégén is vállalunk átszerelést, sőt flották átszerelését, javítását is vállaljuk!! Miért is ne érné meg jobban Önnek? Nincs sorban állás, nincs várakozás, sőt szinte a lakásból sem kell kimozdulnia. Megrendelés esetén az Ön autójának megfelelő méretű új vagy használt kiváló minőségű gumit is házához szállítjuk. Önnek semmi dolga nincs, mint hogy telefonál és várja kiérkező szakembereinket.

Flottaszervíz

Flottaszervíz

Márkafüggetlen autószervizünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a garanciális időn túl felmerült karbantartási és javítási feladatokat szakszerűen és költség hatékonyan biztosítsuk megrendelőink részére. Fontos, hogy szakembereink ne csak értsenek az autószereléshez, motordiagnosztikához, autóvillamossághoz, hanem lelkiismeretesen is végezzék feladatukat. Munkavégzésük során szükség van megfelelő, megbízható kézi- és cél szerszámokra, műszerekre, és egyéb garázsipari berendezése, melyek nélkül ma már elképzelhetetlen egy versenyképes autószerviz. A szerszámpiac áttekintése után az örök garanciával forgalmazott BETA szerszámokra esett a választás, ahonnan a kéziszerszámok, a márka specifikus célszerszámok, valamint a mérő műszereink jelentős része is származik.

Bubbles kézi autómosó

Bubbles kézi autómosó

Ha fontos Önnek is, hogy autója mindig tiszta legyen, akkor ezúton szeretnénk felajánlani a Bubbles kézi autómosónk szolgáltatásait. A magas színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatás érdekében az adminisztrációs munkát speciális, az autómosóra kifejlesztett számítástechnikai program segíti. A rendszámfelismerővel ellátott rendszer minden beérkező autót automatikusan rögzít, biztosítva ezzel a különböző nyilvántartásokat, valamint céges flották esetében ez képezi a számlázás alapját.

Autóüveg specialista

Autóüveg specialista

Tevékenységi körünk - jármű üvegek: - Import, export - Belföldi nagykereskedelem - Kiskereskedelem, beszerelés - Casco szélvédő (üvegkár) felvétel - Szélvédő csere, szélvédő javítás A Pilkington Agr Europe Magyarországon tovább bővítette érdekeltségét, valamint a GIMA nevű vállalat felvásárlásával betört a román piacra is. A Gima mindkét országban jelentős részesedéssel rendelkezik a járműüvegpiacon. A Gima Hungary öt nagykereskedelmi központot tart fenn, amelyekhez kiterjedt, franchise rendszerű hálózat kapcsolódik. A Gima Romania (Gimarom) Kolozsváron (Cluj Napoca), Erdély tartomány fővárosában működtet elosztóközpontot. Az elosztóközpont 21 kis- és nagykereskedelmi ügyfeleket kiszolgáló telephely ellátását biztosítja. A vállalkozás körülbelül 200 alkalmazottat foglalkoztat. A felvásárlás hivatalos lezárultával, október 2-i hatállyal a Pilkington az összes dolgozót átvette.

Hirdetés
Autómentés

Autómentés

Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön, Európából vagy bármely európai országba. Autómentő járműveinkkel személyautók, terepjárók, transporterek, kisebb munkagépek, luxus-, illetve veterán autók és egyéb járművek mentését, szállítását végezzük, nemzetközi megbízások esetén is szakszerűen, 20 éves tapasztalattal.

Tuti menü