Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Éttermek - Budapest 10. ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Éttermek - Budapest 10. ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Éttermek - Budapest 10. ker.
Keresés
Találatok száma - 3 db
Zila vendéglő étterem

Zila vendéglő étterem

Zila János 1977-ben nyitotta meg első üzletét Kőbányán, ami először, pecsenyesütőként, büfé-falatozóként működött, majd az évek múlásával és az adódó lehetőségekkel alakult kisvendéglővé. Az étterem családi vállalkozásként üzemel, a cégtulajdonos Zila János mellett fia, Zila Csaba főszakácsként szervesen részt vesz a mindennapi feladatokban. Az étterem a jelenlegi formáját a 2004-ben befejeződött átépítés során kapta. A belsőépítészek, valamint Ungváry Jenő, a család barátja segítségével sikerült egy kis betekintés nyújtani a 'régi Kőbánya' hangulatos világába. Bizonyítják ezt azok a képeslapok, térképek, utcai jelenetek, melyek segítségével az ide érkező vendég visszacsöppen a '20-30-as évek boldog békeidejébe. A bensőséges hangulatú étterm szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított (az étlapon szereplő ételekhez igazodó) borlappal várja vendégeit. Az étterem kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek (esküvők, keresztelők, születésnapok, céges rendezvények, szilveszteri, farsangi vagy szüreti bálok, mulatságok) lebonyolítására. A háttérkonyhát az étteremből biztosítva, a cég közel 500-600 főre elegendő eszközparkkal rendelkezik Az étterem vendégül látott már több közéleti személyiséget, ismert politikust, vezetőt, cateringet biztosított már több prominens helyszínen is.

Torockó vendéglő

Torockó vendéglő

Megpróbáltam mindig helyt állni, alkalmazkodni az igényekhez, míg el nem jutottam oda, hogy gyermekeim felnőttek és segítségemre tudnak lenni. Jelenleg fiaimmal családi környezetben tudom Vendégeim maximális kiszolgálását biztosítani. Kőbánya egyik legrégebbi, a mai napig is üzemelő vendéglőjét tudhatjuk magunkénak, melyet a nyár folyamán befejezett felújítással szeretnénk Vendégeink rendelkezésére bocsátani. Úgy a konyhán, mint az asztalok mellett családom tagjai biztosítják a minőséget, és a hitelességet. Erényünk, hogy üzletünk soha nincs gazda nélkül.

Nap Hotel étterem

Nap Hotel étterem

Kérem, engedje meg, hogy szállodai szolgáltatásainkat figyelmébe ajánljuk! A Hungexpo területétől 2 km-re, Budapesten a X. kerületben található három csillagos Nap Hotel legfőbb célközönsége a szakmai vásárok iránt érdeklődő, illetve a szabadidős utazók. Szállodánktól városközpont is könnyen elérhető, hiszen a Liget-térről induló tömegközlekedési járatokkal (9-es busz, 28, 62, 3 villamos) 20 perc alatt megközelíthető. Ugyanakkor a Ferihegy Nemzetközi Repülőtér is a szálloda vonzáskörzetébe tartozik.

Tuti menü