Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - Budapest 10.ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - Budapest 10.ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Ingatlan - Budapest 10.ker.
Keresés
Találatok száma - 6 db
Wind House kft ingatlaniroda

Wind House kft ingatlaniroda

Eladó, kiadó ingatlanja adatait ingyenesen felvesszük adatbázisunkba. Irodánk nem kötelezi az eladó, kiadó ingatlanok tulajdonosait kizárólagos megbízású szerződés kötésére. Cégünk a kölcsönös bizalomra épül. Nálunk nincs regisztrációs díj, és egyéb felesleges költségek. Ingatlan vásárlása esetén vállaljuk a hitelügyek intézését, a nem általunk közvetített ingatlanoknál is. Tájékoztatjuk ügyfeleinket a lakásvásárláshoz igénybe vehető támogatásokról.

Taraliget lakópark

Taraliget lakópark

A Népliget szomszédságában 432 lakásos parkosított lakóparkban 38-109nm-es lakások várják az új és kényelmes otthont keresőket. Minden lakáshoz a konyhabútort ajándékba adjuk! A lakóparkban szinte mindenki megtalálhatja új otthonát, megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lakások fiataloknak és családoknak szolgálnak majd otthonul. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 38 nm-es másfél szobástól egészen a 109 nm-es alapterületű négyszobás kialakítású lakásokig. Szinte minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz . Minden épületben lift közlekedik a garázstól a legfelső szintig. A pinceszinten a teremgarázs és a tárolók nyernek elhelyezést. A lakásokhoz gépkocsi beállóhely vásárolható a teremgarázsban, vagy a felszínen az udvaron.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. A megszokott listás nyitóoldal vár minket, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép, ami sokakat foglalkoztat, hiszen a rendőrség adatai segítségével megnézhetjük a környékünkön mennyi a bűnesetek száma.

Otthon centrum 10.ker.

Otthon centrum 10.ker.

Az, hogy Ön ránk talált, az nem a véletlen műve. Ön élete egyik kiemelkedően fontos döntése előtt áll. A lakásvásárlás összetett, nehéznek tűnő, azonban annál izgalmasabb, és az otthon melegének vonzásában annál örömtelibb feladat. Engedje meg, hogy segítő kezet nyújtsunk, és ajánlataink révén végigkalauzoljuk Önt Budapest újkori város-rehabilitációjának következő állomásán, a főváros X. kerületén.

Óhegy ingatlaniroda

Óhegy ingatlaniroda

Cégünkben tevékenykedő szakemberek, igen rég benne vannak az Ingatlan szakmában. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy naprakészek legyünk és minél több helyen megjelenjünk az Ön szolgálata mellett. Célunk, hogy ügyfeleink minél elégedettebben és gyorsabban tudják intézni az ingatlanokkal kapcsolatos kívánalmaikat. Szerződésünket és szolgáltatásainkat úgy terveztük meg, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen. Irodánk családi vállalkozás, ezért nem mindegy nekünk, milyen minőségű szolgáltatást biztosítunk, valamint az se, hogy mennyire elégedettek velünk.

Eladó raktár Budapesten

Eladó raktár Budapesten

Kiadó és eladó budapesti raktárak, ipari ingatlanok, irodák és műhelyek gazdag és rendszeresen frissülő választéka várja az iroda-raktar.hu-n. Az adatbázis szűrhető formában tartalmazza az összes ipari helyiséget Budapesten belül, illetve az agglomerációban, így válik a keresés igazán egyszerűvé és gyorssá. Akár már holnap új szakaszt nyithat vállalkozása életében a kiválasztott telephelyen vagy irodaházban! Az A, B, és C kategóriás ingatlanok értékesítését sikerdíjas jutalék ellenében végezzük. Találjon rá az ideális raktárra, irodára vagy más ipari jellegű épületre nálunk!

Tuti menü