Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás - Budapest 10. ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Lakásfelújítás - Budapest 10. ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Lakásfelújítás - Budapest 10. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Tetőfedés, szigetelés

Tetőfedés, szigetelés

Cégünk 1985 óta működik a piacon, így immár több, mint 25 éves szakmai múltra tekintünk vissza a tetőfedés és tetőjavítás, valamint egyéb, speciális szaktudást igénylő építészeti és felújítási munkák terén. Összeszokott, megbízható, kiválóan szakképzett csapatban dolgozunk, munkatársaink folyamatosan sajátítják el a legújabb építőipari technikákat és megoldásokat a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. 2001-ben cégünk szolgáltatásai új profillal bővültek, megalakítottuk lakásfelújításokat végző csoportunkat az ilyen jellegű ügyféligények megfelelő színvonalú kiszolgálásának érdekében. Az a tapasztalatunk, hogy tetőfedés és tetőjavítás mellett a leggyakrabban jelentkező igény a beázások (akár egyszerre több helyen is) elhárítása ügyfeleink részéről, amely igénynél a gyorsaság talán még fontosabb, mint egyéb esetekben. Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 25 év garanciát vállalunk. 3 évet dolgoztunk Svédországban, Göteborgban és Malmöben. Külföldi cégeknek is dolgozunk, így a külföldi munkák sem állnak tőlünk távol. 3 éves külföldi munkatapasztalattal, valamint számtalan referenciával hátunk mögött Önnek is készséggel segítünk, hívjon minket bizalommal! Kérje ingyenes árajánlatunkat, és mi 24 órán belül elküldjük azt Önnek.

Térkő lerakás, térkövezés, térburkolás, kerítésépítés

Térkő lerakás, térkövezés, térburkolás, kerítésépítés

A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. Bővebb leírást a szolgáltatásaink menüben talál. A Térkőmester többféle térkő gyártó cég kőtermékeit használja (Semmelrock, Weisenböck, A Beton Viacolor Térkő Rt, Awa2000 Bt., KK Beton Kft. ,stb), de van kiemelt partnerünk is, akitől jelentős térkő vásárlási kedvezményt kapunk. Ilyen partnerünk Kovi-Kő Térkő és Betonelem gyártó cég, akitől az akciós ár alatt kapjuk a térkövek, szegélykövek és egyéb betonelem termékek vásárlási lehetőségeit. A Kovi-Kő és a Térkőmester összefogásának köszönhetően, az eddigi visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy akár beton termék, akár térburkolat kivitelezés szempontjából, színvonalas szolgáltatás, az amit a megrendelő kap elérhető áron. Természetesen a kedvezményes térkő vásárlási lehetőség csak abban az esetben él, ha a viacolor lerakás munkálatait a Térkőmester végzi. A kedvezményes térkő vásárlás lebonyolításához a személyes közbenjárásom szükséges! A Térkőmester tevékenységi területe Budapest, Pest megye, de Országos szinten is vállalunk munkát

Padló és parketta

Padló és parketta

Egy kellemes hangulatú, barátságos otthon elengedhetetlen része a fa alkalmazása. A fa a határtalan lehetőségek anyaga, képzeletünket szabadjára engedhetjük. A fa minden darabja egyedi és megismételhetetlen, és feldolgozva is élettel teli marad. A ház szinte minden helyiségébe alkalmazható, melegség, harmónia, kényelem és a természet érzését kelti. Fontos szerepet játszik a lakberendezésben, írott szabály nem létezik arra, hogyan, milyen irányba kell lerakni, illetve milyen parketta minta a legmegfelelőbb, viszont van néhány szempont, amelyet érdemes mérlegelni a parketta választásakor. A nagy minták és sötétebb árnyalatok kisebbnek mutatják a teret, míg az apró minta és a világos színű parketta, sima felületek optikailag tágítják a kisebb tereket is. Az igényes és hibátlan burkolat elkészítéséhez a jó szakember is szükséges. Amennyiben a parketta padlóburkoló mellett döntött, az azt jelenti, hogy kellemes hangulatú, természetes anyagból készített terméket választott. Hatalmas választékunkból, különféle fából készült parketta közül választhat, az Ön igényeinek, ízlésvilágának megfelelően.

Kandallók gyártása

Kandallók gyártása

Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be. Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezését, építését is vállaljuk. Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a kandalló a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges kandalló is. Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is tudunk megoldással szolgálni. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban. Többségben, a gyakorlatban is jól bevált kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűzterek beépítését végezzük. Ezen tűztérbetétek hatásfoka a 75%-ot is eléri, teljesítményük 7-30 kW-ig terjed, amivel 160-350 lm3 helyiségek is kifűthetők, aránylag kevés tűzifa felhasználásával (kellemes és hasznos kiegészítője az egyéb fűtési berendezéseknek). A kerámiaüveges ajtó teljes biztonságot nyújt. Alaptípusú tűztereinken kívül léteznek ívelt, trapéz, oldalüveges, és térbe állítható tűzterek is. A hagyományos fatüzelésű tűzterek mellett kínálunk gáz-, vízköpenyes- és elektromos tűztereket is

Ajtóház

Ajtóház

Budapest egyik legnagyobb ajtóstúdiójával rendelkezünk, 40 működő modell, 5 szakképzett értékesítő, gyerekjátszó, szombati nyitva tartás és ingyenes parkoló vár! A következő szolgáltatásokat kínáljuk a vevőinknek: rendkívül kedvező ajtó árak, állandó akciók és kedvezmények, alapáras egyedi méretű gyártás, vásárlóbarát bemutatóterem, teljes körű szolgáltatás a felméréstől a telepítésig. A tipikus méretekből több mint 2500 ajtót tartunk raktáron, így velünk akár azonnal is megoldhatod az ajtóproblémád!

Tuti menü