Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport - Budapest 10. ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport - Budapest 10. ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Sport - Budapest 10. ker.
Keresés
Találatok száma - 13 db
Studio Vida

Studio Vida

Köszöntünk a Studio Vida tánctermek weboldalán! Stúdiónkban CLUBOKRA bontva működnek a tánctanfolyamok eltérő stílusban és műfajokban mint a New Style Hip-Hop, L.A. Style Salsa, Kubai Salsa, Salsa Lady's Style, Reggaeton, Salsa&how, Salsaton Lady's, valamint információkat kaphatnak a studióban tartott Salsa Workshopokról és Salsa hétvégékről!

Kőbánya Sport Club

Kőbánya Sport Club

A sport club 1967-ben alakult 10. kerületi Természetbarát Sportkör néven. Azzal a céllal, hogy összefogja főként a kerület lakosságát és mindazokat a dolgozókat, akiknek munkahelyén jelenleg még nincs ill. nem, működik természetjáró szakosztály. A sportolás utáni kereslet, valamint a tömegsport mozgalom elősegítése indokolttá tette, hogy ne csak egy, hanem több sportágban is szervezzen a sportkör csoportokat. Ezért 1976-ban újjá szervezték a sportkört és Kőbányai Petőfi Sportkör néven, folytatták tevékenységüket. 1987-ben a sportkör közgyűlése úgy határozott, hogy nevet változtat, mely döntés alapján a továbbiakban Kőbánya Sport Club néven szerepel.

Keleti Andrea tánciskola

Keleti Andrea tánciskola

Gyerekek, anyukák, apukák, nagyszülők, itt az egész család együtt szórakozhat! Ha te is szeretnél a parkett ördöge lenni vagy csak szívesen töltenéd a szabadidődet vidám társaságban jó hangulatban, ne habozz, köztünk a helyed! Nem kell hozzá más, csak egy kényelmes cipő és hogy ellátogass a neked megfelelő táncoktatásunkra.

Honvéd Zrínyi Se

Honvéd Zrínyi Se

2010. február 25., Budapest: I. Irm Pontszerző Wkf és Full-contact Karate Bajnokság az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumhoz tartozó szervek hivatásos, köztisztviselői és közalkalmazotti állománya részére. A verseny célja a 2010. évi IRM bajnoki címek eldöntése, versenyzési lehetőség biztosítása és a kiképzéshez kapcsolódó küzdősportokban versenyző állomány mozgósítása. A verseny WKF kata és kumite, valamint full-contact (kick-boksz low-kick) kumite számokban került kiírásra felnőtt és veterán (40 év feletti senior) női, férfi kategóriákban. A kumite versenyszámok súlycsoportonként kerültek lebonyolításra.

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Falmászás

Falmászás

Termünk kifejezetten a falmászás sport kedvéért jött létre, ahol kezdők és profik egyaránt mászhatnak felső biztosítással és elöl mászásban. Kiváló minőséget kínálunk, jól képzett falmestereink gondoskodnak, hogy életed legjobb mászóélményében legyen részed. Ha többet szeretnél megtudni, nézz szét az oldalon és keresd fel termünket!

Hirdetés
Cba fitness és wellness

Cba fitness és wellness

Emailben kérjük küldje be fényképes önéletrajzát és motivációs levelét. Amennyiben szeretne Sportközpontunkban dolgozni az Önnek leginkább megfelelő munkakörben, akkor kérjük, keressen meg minket! Önéletrajza és motivációs levele alapján egy személyes interjúra hívjuk.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Babatorna

Babatorna

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg. A foglalkozás tematikáját igyekeztem úgy kidolgozni, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen. Foglalkozásainkon csak nagyon ritkán de többnyire egyáltalán nem látni a sarokban ücsörgő, passzív, visszahúzódó, megszeppent gyerkőcöket, hiszen ki tud ellenállni az önfeledt szaladgálásnak, a buborékok látványának, színes, égig röppenő kislabdáknak, szivárványos ejtőernyőnknek, izgalmas mozgásfejlesztő eszközöknek, vagy éppen egy selymesen simogató varázspálcának? Mielőtt gyermekeddel ellátogatsz mozgásfejlesztő foglalkozásunkra, tisztában kell lenned azzal, hogy a foglalkozás minden egyes mozzanata, momentuma fejlesztően fog hatni gyermeked személyiségére, mozgásfejlődésére, ritmusérzékére, zenei hallására (érdemes elolvasni a Főoldalon lévő cikket a mozgásfejlesztő eszközökről, hogy tisztában legyél azzal, mire kell odafigyelned, amikor gyermeked kipróbálja azokat).

Tuti menü