Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók- Cégek - Budapest 10. ker. képes leírás - Budapest 10. kerület.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók- Cégek - Budapest 10. ker. - Budapest 10. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest10ker.tlap.hu » Szolgáltatók- Cégek - Budapest 10. ker.
Keresés
Találatok száma - 27 db
Weboldal készítés olcsón

Weboldal készítés olcsón

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

TotalGames Kkt.

TotalGames Kkt.

Duguláselhárítás, csatornavizsgálat és csőtörés elhárítás éttermeknek, közületeknek, és mindenkinek, akinek szüksége van rá hétvégén és ünnepnapokon is. A mosdó, lefolyó, wc eldugulása nagy problémát okozhat egy háztartásban, hiszen a tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges. Duguláselhárító szolgáltatásunk ezeket a problémákat szünteti meg korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül. Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítási szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással.

Színterezés

Színterezés

"Kívülről fújjuk a minőséget" Elektrosztatikus porfestés = Színterezés Az elektrosztatikus porfestés, közismert nevén színterezés vagy porszórás egy olyan technológia melynek során a tárgyak felületét egyenletes, vékony , műanyag bevonattal látják el. Napjainkban a tárgyaknak nem csupán a funkcionális hanem az esztétikai igényeknek valamint az időállóságnak is meg kell felelni. Az előbb említett jellemzőket felület bevonata nagyban meghatározza, és "itt jön a képbe" az elektrosztatikus porfestés.

Számítógép javítás X. kerületben és környékén, akár az otthonában!

Számítógép javítás X. kerületben és környékén, akár az otthonában!

Cégünk számítógépek szervízelésével, szoftveres és hardveres hibajavítással, számítógépek fejlesztésével foglalkozik. Azzal a céllal jött létre, hogy kiszolgáljuk a Kőbányán (X. kerületben) és környékén élő emberek számítógépel kapcsolatos problémáit akár az otthonában is. Árainkról és szolgáltatásainkról a weboldalon talál információt! Az oldal blogot is üzemeltet, melynek segítségével szeretnénk segíteni olyan témákkal, amik megkönnyíthetik a szervizeléssel és a problémákkal kapcsolatos dolgokat.

Stampy

Stampy

Stampy Kft.: bélyegzőkészítés a legjobb ár/érték arányban A Stampy Kft-t egy - a bélyegzőkészítés területén közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező magyar testvérpár alapította 2007 szeptemberében. Az alapítók bélyegzőkészítőként kiválóan ismerik napjaink hazai 'bélyegzős társadalmát' és annak napi problémáit. Hitvallásuk, hogy ezeken a nehézségeken jó minőségű és jó árfekvésű bélyegzőházakkal, bélyegzőkészítő kellékanyagokkal, valamint a bélyegzőkészítő társadalom által vágyott korrekt nagykereskedelmi magatartással, feltételrendszerrel lehet segíteni. Mit kínál a Stampy Kft. a bélyegzőkészítőknek, dekoratőröknek, reklámgyártóknak? Egy egyszerű bélyegző szöveglemez készítő technológiát: Egy alapjaiban újszerű, magas minőségi elvárásoknak is megfelelő (még fotót is tehet a bélyegzőre), hihetetlenül egyszerű és rendkívül olcsó fotopolimeres bélyegzőkészítő technológiát kínálunk: A Stampy Kft. ajánlatából kiderül, 120 ezer forintos beruházás elegendő a bélyegzőkészítő üzletág elindításához: a cég ennyiért kínál egy fotopolimeres eljárású bélyegzőkészítő berendezést, indulókészlettel együtt. A szett tartalmazza az összes szükséges berendezést (a lézernyomtató és a számítógép kivételével), egy induló kellékanyag készletet, 100 db Stampy bélyegző házat, betanítást és az összes technológiai ismeret átadását.

Speddy - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

Speddy - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Merkapt

Merkapt

A Merkapt Kft. 1991 óta működő, magyar tulajdonban lévő épületgépészeti kereskedés. Budapesten négy kiskereskedelmi üzletünk a szerelők és építkezők igényeit szolgálja ki. Viszonteladó partnereinket a 2001-ben megújult, 1500 m2-es központi raktárunkból látjuk el, valamint az ország több pontján működő telephelyeinkről rugalmas anyagellátást tudunk biztosítani számukra Az elmúlt évek alatt számos beruházás valósult meg a cégünk által importált termékek beépítésével. Közel húsz európai gyártóval állunk közvetlen kapcsolatban, így a belföldi forgalmazás mellett az exportértékesítésünk is egyre jelentősebbé vált. Árukészletünk folyamatosan bővülő választékával az épületgépészet több ágazatát is kiszolgáljuk, kínálatunkban megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok. Cégünk vállalja projekt kivitelezések anyagellátási feladatainak gördülékeny lebonyolítását (költségvetés kiírása, komplett árajánlatok készítése). Központi raktárunk árukészletének és gépkocsiparkunknak köszönhetően a raktárról történő azonnali szállítás lehetőségét tudjuk biztosítani megfelelő mennyiségű áru rendelése esetén.

Magyar Aranykereskedő Zrt.

Magyar Aranykereskedő Zrt.

A Magyar Aranykereskedő Zrt. fő profilja a törtarany felvásárlás, finomítás, valamint befektetési arany értékesítés. Amit ajánlunk ügyfeleinknek: befektetési arany adás-vétel, befektetési arany diszkont áron, befektetési arany részletre, arany felvásárlás, ezüst felvásárlás, platina felvásárlás. Budapesti irodánkban az alábbi termékeket vásároljuk meg magas áron: nemesfém hulladék, törtarany, aranytömb, platina, aranyérme. Az általunk forgalmazott svájci befektetési arany good delivery minősítésű arany.

Hirdetés
M12 ipari park

M12 ipari park

Az M-12 ipari parkban, Budapest 10. kerület logisztikai-bázis területén új építésű és felújított raktárakat, hőszigetelt csarnokokat, üzemeket, irodákat, munkásszállásokat, lakásokat, apartmanokat adunk ki bérbe rövid és hosszútávra egyaránt. Az iparterület jól megközelíthető, tömegközlekedéssel és gépjárművel is. A biztonságról napközben portaszolgálat, éjszaka biztonsági szolgálat gondoskodik a park területén. A nagy szabad területek és a kiépített parkolók által kiválóak a parkolási lehetőségek. Az ősfás környezet, a gondozott parkos részek, szökőkút teszi barátságossá a munkahelyi légkört.

Konténer - Centrum Konténer

Konténer - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Kes Trade Kft.

Kes Trade Kft.

A közel 20 éves Kes Papír fő tevékenységi köre: Papír, írószer, nyomtatvány, irodaszer, iskolaszer, irodatechnika, ajándék, stb., kereskedés és az ezekhez kapcsoló szolgáltatások, valamint teljes körű cég ellátást végző cégszerviz szolgálat. A tevékenységi kör kiterjed a viszonteladók kiszolgálására is. Igényesen kialakított klimatizált üzleteinkben várjuk kedves vásárlóinkat. Áruválasztékunk kivételes, több, mint 15000 terméket forgalmazunk. Győződjön meg erről személyesen is! Házhoz szállítást vállalunk, Budapesten nettó 25000.-Ft, vidékre nettó 100000.-Ft vásárlás felett díjtalan. Miért a Kes Papír szállítson Önnek papírt, írószert és sok minden mást, ami az Ön irodájában vagy vállalkozásában szükséges? A válasz egyszerű, legalábbis szerintünk: gondtalan árubeszerzést kínálunk partnereink számára. A Kes Papír tevékenységi köréből az írószer üzletág az egyik legerősebb és legfontosabb terület. Ez adódik abból, hogy közel 2000 féle írószert kínálunk Önöknek. Magyarország legnagyobb írószer választékával cégünk rendelkezik!!!

Keresztúri faiskola

Keresztúri faiskola

A Keresztúri Faiskola - mint vállalkozás - a '90-es évek elején indult. Mára jól bejáratott vevőkörrel rendelkezik, fővárosi és vidéki árudák feltöltőhelye. A több, mint 6 hektáros bekerített és őrzött telephely Budapest közigazgatási területének mértani középpontjától néhány kilométernyire, a város forgalmától minden irányban izoláltan, hatalmas fákkal szegélyezve terül el. A faiskola megközelítése a Keresztúri útról lehetséges. Nagykereskedésünk minimum 50 ezer Ft értékű vásárlási szándék esetén fogad telefonos időpontegyeztetést, mert a kiskereskedésekre jellemző szabad bejárás nem biztosított. A téli időszak kivételével egész évben rendelkezésre álló konténeres és a szezonálisan elvihető szabadgyökeres állomány igen kedvező árakkal várja meglévő és leendő partnereinket.

K.K. Háztartási gép szerviz

K.K. Háztartási gép szerviz

Meghibásodott mosógépe, mosogatógépe, vagy egyéb háztartási kisgépe? A K.K. Szerviz kedvező javítási és kiszállási díjjal vállalja mosógépek, mosogatógépek, mosó-szárítógépek, szárítógépek és villanytűzhelyek helyszíni javítását és karbantartását. A javításhoz szükséges alkatrész beszerzéséről gondoskodunk, valamint, az elvégzett javításra és az általunk beszerzett és beépített alkatrészre garanciát vállalunk!

Fuvinfo

Fuvinfo

Irodánk 1996 óta működik sikeresen a közúti közlekedési oktatás és a gépjármű üzemeltetési szaktanácsadás területén. Tanfolyamainkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság megbízásából a jogszabályi előírásoknak megfelelően a közúti közlekedési szolgáltató vállalkozások beindításához és járművezetők részére állás vállalásához folyamatosan indítjuk. Tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy a már működő, az árutovábbításban, a fuvarozásban és személyszállításban érdekelt vállalkozások és gépjármű üzemeltetők naprakész tájékoztatást kapjanak azokról a változásokról, melyek tevékenységüket közvetlenül befolyásolják. A jogszabályok világában való eligazodáshoz a Fuvinfo Iroda Kft. biztos hátteret nyújt, ami a sikeres vállalkozás alapja!

Fóliázás

Fóliázás

Skyfol Shark autófólia legalapvetőbb költséghatékony típusoktól a legmagasabb teljesítményt nyújtó csúcstechnológiával készült sorozataiból lehet választani. Igényes fóliázás - igényes autótulajdonosoknak, gyors határidővel, korrekt árak"Nekünk fontos az elégedettség és elismerés", autófóliák több színárnyalatban, autóüveg fólia telepítését akár kárpitbontás nélkül is el tudjuk végezni, hivatalos műbizonylat, telepítésre és az anyag minőségére 3 - 5 - 7 - 10 év garancia fóliatípustól függően.

Euro-Log Kft.

Euro-Log Kft.

Cégünk az Euro-Log Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztikai szolgáltatás területén. Vállalkozásunk stabil alapokon nyugszik, és jelmondatunk - Értékes áru - értő kezekben - nem csak üres ígéret partnereink számára. Az elmúlt tíz esztendő sok értékes tapasztalatot, üzleti partnert és jelentős fejlődést hozott életünkben. Úgy tapasztaljuk, hogy a szolgáltatásainkat az 1994-es megalakulástól kezdődően igénybevevő külföldi és magyar vállalatok számára munkánk folyamatos fejlődése, strukturálódása valódi értéket jelent. Büszkék vagyunk arra, hogy egyaránt tagjai lehetünk a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének, a Vámügynökségek és Vámközreműködők Magyarországi Szövetsége valamint nemzetközi szervezeteknek is mint például Nemzetközi Szállítmányozási Szervezetek Szövetsége. Az európai határok megszűnésével, a globalizáció hatásnak erősödésével, célunk Magyarország integrálásának elősegítése az európai folyamatokba. Az ipar és a kereskedelem megbízható ellátása pontosan irányított anyag és áruforgalmat igényel, rugalmasan alkalmazkodva a folyamatosan változó igényekhez.

Tuti menü